Dansk nettbutikk - danske favorittmerker. Posten Norge 79 kr - Gratis fra 1500 kr Mer enn 1000 produkter i OUTLET: 25-70%. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Uten ekstra toll og kostnader i Norge.

Ib Laursen Tretrau Avlang Unika Størrelse, farge og form kan variere

1129,00 kr.
790,30 kr.
Spar 338,70 kr. (30%)
Du har av dette produkt i din kurv.
På lager
Toll- og avgiftsfri uansett beløp
inkl. 25% norsk MVA
Levering med Posten Norge hentested 79,00 kr.
Levering med Posten Norge 99,00 kr.
Bestill før søndag d. 1. oktober 14:00:00 og vi anslår at bestillingen leveres onsdag d. 4. oktober eller torsdag d. 5. oktober

Ib Laursen Tretrau Avlang Unika Størrelse, farge og form kan variere

Vi bare elsker Ib Laursens unika-serie! Vi er overrasket over hvert spesielle element som Ib Laursen får lagt til denne stadig voksende serien. Akkurat som denne avlange tretrau, som er helt unik. I India, dette trau, eller vi kan også kalle det "vugge", blir brukt for en gammel indisk tradisjon: baby-massasje. Massasje er ment å forbedre blodsirkulasjonen og hjelpe fordøyelsessystemet av babyen. Den "vugge" er håndlaget. Det måler ca. 80 cm x 20 cm, men hver er unik i lengde, tre-type og utseende. Du kan finne riper, huller og sprekker i veden, som er alle naturlige og kan forventes etter flere års bruk. Du kan dekorere den i henhold til sesong eller bruke den for oppbevaring. Oppbevar matlaging oljer og favoritt-krydder i kjøkkenet. Mulighetene er uendelige, men en ting er sikkert: ingen andre vil ha samme tre-trau som din!

Trykk på en av de understrekede funksjonene ovenfor for å utforske flere produkter.

Ib Laursen Tretrau Avlang Unika Størrelse, farge og form kan variere omtaler

Du glemte å skrive en omtale!

Dine nylig viste produkter

Til toppen