Dansk nettbutikk - danske favorittmerker. Posten Norge 79 kr - Gratis fra 1500 kr Mer enn 2000 produkter i OUTLET: 25-70%. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Uten ekstra toll og kostnader i Norge.

Ib Laursen Idli Form Unika Størrelse, farge og form kan variere (Non Food)

229,00 kr.
Du har av dette produkt i din kurv.
På lager
Levering med Posten Norge 79,00 kr.
Bestill i dag før 14:00:00 og vi anslår at bestillingen leveres Mellom tirsdag d. 17. desember og torsdag d. 19. desember

Ib Laursen Idli Form Unika Størrelse, farge og form kan variere (Non Food)

Ib Laursen overrasker oss med sine kontinuerlige, spesielle og svært interessante tillegg til unika-serien. Bare ta en titt på denne idli-form. Et fantastisk tilbehør som du kan legge til et svært unikt utseende til interiøret. Du kan dekorere den sesongmessig eller bare vise den som er. Denne vintage form ble en gang brukt til å lage idlis, som er riskaker, kjent fra det indiske kjøkken, men også med røtter til Nord-Sri Lanka. Idli er i hovedsak servert til frokost i den delen av verden og de runde formede kaker er laget av en røre bestående av gjæret sorte linser og ris. Idli-formene varierer i form og størrelse, slik at ikke to idli-former ser helt like ut. Det er en del av sjarmen og gjør hver og en virkelig unik.

Trykk på en av de understrekede funksjonene ovenfor for å utforske flere produkter.

Ib Laursen Idli Form Unika Størrelse, farge og form kan variere (Non Food) omtaler

Du glemte å skrive en omtale!

Dine nylig viste produkter

Til toppen